В неділю рано зілля копала (2019) всі серії

Мелодрама В неділю рано зілля копала (2019) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
11 февраля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
47 мин.

Серіал мелодрама «В неділю рано зілля копала (2019)»:

Молода і красива дівчина Люба, по вуха закохана у мандрівника Максима, постійно пропадає в експедиціях, у яких він займається улюбленою справою — вивченням народного фольклору і всіляких лікувальних рослин. Божевільний учений настільки занурився в свою роботу, що забув про своє особисте життя, яку давним-давно потрібно було влаштовувати. Героїня фільму «У неділю рано зілля копала» чудово розуміє, що цій прекрасній людині потрібно постійно нагадувати про себе, щоб він нарешті помітив її і закохався.

Щоб здійснити свою мрію — вийти заміж за Максима, Любов стає його помічницею і слід скрізь за своїм коханим. Але, навіть ця хитрість не пробуджує почуття чоловіка, він немов збожеволів на своїх зіллях, травах і народних переказах. Він в упор не бачить, що поруч з ним любляча дівчина, готова піти за ним куди завгодно, навіть на край світу. Одного разу, Люба вирішує відступити від своїх намірів і забути чоловіка своєї мрії. Але, несподівано виникає чергове подорож, яке круто змінить життя обох героїв...

Серіал В неділю рано зілля копала (2019) 1- 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «В неділю рано зілля копала (2019)» онлайн всі серії

  • 90
Ви легально дивіться серіал В неділю рано зілля копала (2019) 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал В неділю рано зілля копала (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися В неділю рано зілля копала (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » В неділю рано зілля копала (2019)