Навідниця всі серії

Мелодрама Навідниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 апреля 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Навідниця »:

Провідними персонажами фільму є батько і дочка Калініни. Ігор кілька років тому звільнився з поліції, хоча і любить свою благородну професію, але обставини склалися таким чином, що він змушений був подати у відставку. Тепер він працює охоронцем великого ювелірного магазину і живе з дорослою дочкою в одній квартирі. Так вийшло, що у амбітної дівчини не склалися стосунки з матір'ю Вікторії і вона перебралася до папи. Їй скоро виповниться дев'ятнадцять років, і вона бачить своє життя в райдужну перспективу благополуччя, матеріального достатку, бажаючи отримати все і відразу.

Такий споживацький підхід до життя юної особи, не поділяє строгий папка. І з цієї причини між родичами все частіше відбуваються сварки і нерозуміння. Взаємовідносини вкрай зіпсовані і кожен не бажає поступатися. Ігоря ще насторожує той факт, що у Віки стали з'являтися нові речі і коштують вони досить дорого. Спочатку це був новенький смартфон, потім норкова шуба, а тепер і діаманти. Від кого недешеві подарунки? Дочка мовчить і не збирається пускати в особистий простір вимогливого батька. Після довгих розпитувань, вона нарешті зізнається, що познайомилася з молодим чоловіком, який вміє красиво залицятися. Але чи правда це? Чуття оперативника підказує, що солодка брехня?!

Серіал Навідниця 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Навідниця » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Навідниця 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Навідниця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Навідниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Навідниця (2015)