Таємниці слідства 20 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Таємниці слідства 20 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
14 грудня 2020
Країна:
Росія
Жанр:
детектив, кримінал
Тривалість:
45 хв.

Серіал детектив, кримінал «Таємниці слідства 20 сезон (2020)»:

Марія продовжує служити в СК. За останній час вона не раз робила спробу подати у відставку, але все закінчилося розумінням того, що вона нічого не бажає змінювати в свої роки. Адже то що досвідчена слідчий хотіла піти з улюбленої роботи, зовсім не її ініціатива. Швидше вона це робила під тиском навколишнього думки. Особливо місце в цьому болючому питанні займали складні відносини з дочками, які ображалися на матір, через те, що у неї ніколи не було часу на них.

Взаємовідносини зі старшою дочкою НЕ клеїлися через те, що та вимагала більшої свободи і бажання відокремити від неспокійно матері і на певному етапі Маша здалася і погодилася. Тільки потім вона зрозуміла, що це було правильне рішення. З молодшої теж вдалося знайти компроміс. Так що запанував мир в її будинку дозволив нарешті сищіци зосередитися на напружених і динамічних оперативних буднях. У команді Швецової також відбуваються деякі зміни. Оля і оперативник Курочкін, які довго приховували свій зв'язок, нарешті розкрили свою таємницю і прийняли важливо для себе рішення: одружитися і народити дитину. Так кількість бравих і кмітливих детективів у відділі зменшилася.

Серіал Таємниці слідства 20 сезон (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Таємниці слідства 20 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Таємниці слідства 20 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Таємниці слідства 20 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Таємниці слідства 20 сезон (2020)