Стара гвардія всі серії

Мелодрама Стара гвардія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 мая 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Стара гвардія »:

Молода співробітниця прокурори Віра Єршова займається розслідуванням гучного ДТП в якому загинула людина, а порушник зник. Недосвідчена дівчина, допускає численні помилки, які можуть погубити її кар'єру. Щоб врятувати подчерненную від звільнення, підполковник поліції Олександра Романова, вручає Вірі інша справа, яку протягом 15 років припадала пилом в архіві.

Крім цього, начальниця призначає на допомогу Єршової двох позаштатних співробітників-пенсіонерів, колишнього опера Федора Бобрикін і Григорія Сапронова. Стара гвардія має багаторічний досвід, буде допомагати героїні в розслідуванні і вчити її майстерності криміналістики. Ніхто навіть подумати не міг, які результати покаже експериментальна команда сищиків ...

Серіал Стара гвардія 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Стара гвардія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Стара гвардія 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Стара гвардія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стара гвардія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стара гвардія (2019)