Хто ти? (2018) всі серії

Мелодрама Хто ти? (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
19 ноября 2018 22 июля 2019
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, криминал «Хто ти? (2018)»:

Інга Штефан — затребуваний психотерапевт і просто чудова людина. Одного разу, в житті доктора починається низка загадкових подій. Раптово стали гинути її пацієнти один за іншим, але найстрашніше — безслідно зникає її наречений. Героїня фільму «Хто ти?» вирішує допомогти поліції в розслідуванні і стає незамінним помічником сищиків.

Крім сприяння слідчому, вона займається власним розслідуванням. Інга намагається поставити себе на місце вбивці і думати як злочинець, щоб зрозуміти його мотиви. Її метод підносить несподіваний результат і допомагає встановити існування небезпечного маніяка. Як виявилося, цей божевільний давно стежить за Інгою і чекає відповідного моменту, щоб завдати смертельного удару...

Серіал Хто ти? (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Хто ти? (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Хто ти? (2018) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Хто ти? (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хто ти? (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Хто ти? (2018)