Куля Дурова

Фільм детектив, криминал «Куля Дурова »:

Слідчий Дурова отримує тяжке поранення, після якого керівництво вирішує перевести оперативника на іншу посаду. Його призначають директором районного музею поліції. Але чоловік не може жити без коханої розшукової служби, тому отримавши адміністративну роботу, він не перестає негласно вести розслідування справ, які давно списані в архів. Ось тільки одне незрозуміле для нього обставина бентежить детектива, після отримання серйозної травми, він немов існує у двох площинах. Він як би паралельно існує в обох реальностях. Перша вона являє собою об'єктивне існування –тут і зараз, друга протікає в його підсвідомості.

Дурова ніби відкидає в минуле, і він виявляється учасником дивних подій, які пов'язані з його першим архівною справою. На дворі 1944 рік. Фашистський концтабір, де приводять у виконання публічну страту підпільника Лужина. Всі факти говорять про те, що доніс на полоненого, його однополчанин Каюров. Але чи насправді це так? І якщо ставити під сумнів цю версію? То тоді хто зрадник? Це і належить з'ясувати Дурову. Вийти у нього розгадати складний ребус і відповісти на всі питання?

Дивитися фільм «Куля Дурова » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Куля Дурова онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Куля Дурова дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Куля Дурова онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Куля Дурова (2020)