Розлучення і дівоче прізвище всі серії

Мелодрама Розлучення і дівоче прізвище  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2005
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив
Тривалість:
52 мин.

Серіал детектив «Розлучення і дівоче прізвище »:

Кіра Ятт – талановита журналістка, яка працює в популярному виданні. Вона любителька екстриму, одного разу на власному досвіді переконатися, наскільки небезпечна її професія на території сучасної Росії. Убитий її керівник – Костянтин Аверін і по дивній випадковості, тіло чоловіка було знайдено на порозі квартири героїні. Поліцейські не можуть пропустити цього моменту. Версія будуватися на льоту і Кіра в одну секунду з відомого репортера правдолюба перетворюється в жорстоку вбивцю і головну фігурантку скандальної справи. Шокована молода жінка такими звинуваченнями, знає правду і впевнена у своїй невинності. Напередодні фатального випадку, начальник хотів повідомити їй щось важливе.

Мабуть новина була дійсно важлива і Аверін відмовився говорити про неї в стінах компанії, сказавши, що зайде вечерком. Але призначеного ділового побачення так і не відбулося! Кіра вирішать сама розібрати у всьому, знайти винного і повернути собі чесне ім'я. Але чи вийде у неї, якщо враховувати, що за нею ведеться стеження і кожен крок намагаються контролювати! Хоча тендітну особу не просто залякати. Вона рішуча і безстрашна, тим більше, що мова йде про її свободу і репутації.

Серіал Розлучення і дівоче прізвище 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Розлучення і дівоче прізвище » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Розлучення і дівоче прізвище 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Розлучення і дівоче прізвище всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Розлучення і дівоче прізвище онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Розлучення і дівоче прізвище (2005)