Невиправні всі серії

Мелодрама Невиправні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
Країна:
Украина
Жанр:
детектив, криминал
Тривалість:
47 мин.

Серіал детектив, криминал «Невиправні »:

Напевно, ніхто не зможе швидше і ефективне розкрити саме безнадійна справа крім самого злочинця. Адже він як ніхто знайомий з усіма нюансами і підводними каменями цього небезпечного, непередбачуваного і незаконного виду діяльності. З ініціативи полковника поліції Стадника, в керованому ним департаменті поліції формують відділ, який буде займатися найбільш складними і заплутаними справами. У групі фахівців, виявилися такі особистості, які коли-то з необдуманности або певних обставин потрапили на лаву підсудних і відсиділи термін в колонії суворого режиму.

Єгору Полякову довірено очолити відділ. Рішучий і принциповий молодий чоловік, колишній спецназівець, який потрапив у жорна каральної машини за пограбування банку. Ольга Ситницька, потрапила за ґрати за самооборону і ненавмисне вбивство ґвалтівника-маніяка. Тепер вона дізнавач і цінний кадр. Максим Лужін спец по зовнішнім проявам, виявився жертвою впливового і корумпованого чиновника, стараннями якого він відсидів на нарах. Всі вони одна згуртована команда, яка повинна працювати в унісон проти загального ворога, що у хлопців цілком вдало виходить, за винятком деяких розбіжностей.

Серіал Невиправні 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Невиправні » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Невиправні 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Невиправні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Невиправні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Невиправні (2017)