Зворотній відлік всі серії

Серіал детектив «Зворотній відлік »:

Гостросюжетний серіал оповідає про досвідченого слідчого – майора Костянтина Корсакове і красуні-лейтенанта Інге Гордєєвої – співробітників особливого підрозділу поліції з боротьби з бандитизмом. Перший очолює відділ і кожен день його професійній команді доводиться стикатися з тими, хто став жертвою зловмисників і жадає помсти. На тлі нескінченної низки розслідувань, заплутаних кримінальних справ, відповідальності і зобов'язань, Костя все також закоханий у Інгу.

Хоч і пройшло вже достатньо часу з того моменту, як пара розлучилася, вирішивши, що вони можуть знайти компроміс своїм непростим відносинам. А вічні недомовки і з'ясування, негативно впливають не тільки на їхні взаємини, але і якості роботи. І все ж в душі колишнього оперативника все ж жевріє надія, що доля подарує шанс і вони зможуть спокійно поговорити про своє наболіле. А поки служба і борг вище усього. Холоднокровних вбивств, розправ і серійних маніяків-психопатів ніхто не відміняв. Треба переступити через свої емоції, амбіції та почуття, відставивши особисті проблеми за дверима особистого простору і зайнятися тим, що вимагає уваги і цю хвилинного втручання.

Серіал Зворотній відлік 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Зворотній відлік » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зворотній відлік 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зворотній відлік всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зворотній відлік онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зворотній відлік (2017)