Біла стріла. Відплата всі серії

Серіал боевик, детектив «Біла стріла. Відплата »:

Досвідченим оперативникам забійного відділу по мірі своєї діяльності не раз доводиться стикатися з кричущою несправедливістю з боку закону, якого вони так віддано служать. Їм доводиться жертвувати своїми життями, щоб затримувати небезпечних кримінальних елементів, які згодом з легкістю йдуть від покарання і через деякий час гуляють на свободі. Як після такого вірити в справедливість? Адже вони не спять ночами, вистежують негідників, тільки для того, щоб корумповані судді випускали тих, із залу суду?!

Феміді може і повинно бути неупередженою, але ніяк не сліпий. Після всього побаченого, офіцери особливого призначення дивляться на своє призначення дещо інакше. Нехай у розлітаються стерв'ятників і з'являється шанс піти від відповідальності, але куля чесного опера завжди зможе покарати злочинця. Валерій Млинців, В'ячеслав Генералів, Павло Верба і Макс Сороколетов принципові законники, яких життя змушує стати ангелами справедливого відплати. Всі їх намічені цілі отримають в своє час по заслугах і не втече від меча правосуддя. Всі ці негідники мають знати, що не все в цьому житті купується грошима, знайдуться і ті, хто вкаже їм справжнє місце і скаже, ким вони є.

Серіал Біла стріла. Відплата 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Біла стріла. Відплата » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Біла стріла. Відплата 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Біла стріла. Відплата всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Біла стріла. Відплата онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Біла стріла. Відплата (2015)