Дід

Фільм драма «Дід »:

Головний герой драматичного фільму Андрій Петрович Львів, в минулому учасник Великої Вітчизняної війни, завжди намагався жити по правді, совісті, бути чесним і об'єктивно ставитися до всього що відбувається. Такий же він виховав свою дочку, внучку і правнука Андрійка. Хлопчина так послухав мудрим і правильним заповітам дідуся, що, вирушивши служити в армію не зміг змиритися зі свавіллям і жорстокістю капітана Єфремова.

В ході суперечки, суперечок і озлобленості, офіцер застрелив зухвалого юнака. За офіційною версією, все було списано на необережне поводження зі зброєю. Справжню правду зневірений від горя старий дізнався тільки через шість місяців від демобілізованого товариша Андрія. Це гірка правда перетнулася з власної давньої таємницею літнього родича, про яку він вважав за краще ні з ким не ділитися. Що творилося га душі літнього чоловіка, навіть рідні міг лише здогадуватися. Деякий час проходив похмурим і замисленим герой бере нагородний пістолет і відправляється у віддалений гарнізон. Він зобов'язаний відновити справедливість і покарати того, який уникнув справедливого суду. Адже його Андрія вже ніщо не поверне.

Дивитися фільм «Дід » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Дід онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Дід дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дід онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Дід (2011)