Трикутник долі всі серії

Мелодрама Трикутник долі  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
4 липня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Трикутник долі »:

Початківець юрист Тимур має загострене почуття справедливості. Він прийшов в професію для того, щоб порушники закону отримували суворе покарання по заслугах, а невинні жертви різних кримінальних елементів відчували себе захищеними. Молоду людину в меншій мірі цікавить просування по кар'єрних сходах. І цьому чесному представнику Феміди абсолютно чужі хабара. Крім того, він настільки впевнений у своїй правоті і в потрібності того, чим займається, що Тимур зовсім не боїться навіть небезпечних і авторитетних осіб.

Колеги вважають позицію юриста незвичайної і дивною. Герой навіть не замислюється про те, до яких наслідків можуть викликати його погляди на професію. До нього не раз доходила інформація про організовану злочинну групу, яка проводить масштабні шахрайства з нерухомістю. Число жертв зростає, а аферистів ніхто не може зупинити. Оскаженілий Тимур хоче посадити в тюрму членів квартирної мафії, які обдурили з житлом десятки сімей, залишивши їх без будинку. Але представник закону навіть не підозрює, що за час виконання цієї благородної мети, він позбудеться сім'ї, стане загальним посміховиськом і зіткнеться з необхідністю болісного вибору.

Серіал Трикутник долі 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Трикутник долі » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Трикутник долі 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Трикутник долі всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Трикутник долі онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Трикутник долі (2021)