Кохання Мураї (2022) всі серії

Мелодрама Кохання Мураї (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серій
Премєра:
2022
Країна:
Японія
Жанр:
комедія, романтика, школа
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
21 хв.

Серіал комедія, романтика, школа «Кохання Мураї (2022)»:

Головний герой, старшокласник Мураї, не найпопулярніший хлопець у класі. Він трохи замкнутий і має дивну зачіску. Але коли йому сподобалася молода вчителька, красуня Танака, він виявляє крайню рішучість, щоб завоювати її увагу. У тому числі повністю змінює стиль спілкування та імідж.

Все, аби бути схожим на персонажа онлайн-ігри, яка так подобається Танаці. Чи зможе дівчина оцінити його зміни та відступити від своїх принципів, чи всі старання хлопця марні?

Серіал Кохання Мураї (2022) 1 - 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серій

Дивитися серіал «Кохання Мураї (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Кохання Мураї (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кохання Мураї (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Кохання Мураї (2022)