Наді мною сонце не сідає

Мелодрама Наді мною сонце не сідає  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
19 квітня 2019
Країна:
Росія
Жанр:
драма, комедія
Режисер:
Тривалість:
108 хв.

Фільм драма, комедія «Наді мною сонце не сідає »:

Чоловік по імені Байбал, головний герой фільму «Наді мною сонце не сідає», все своє життя присвятив пошуку дочки, але його старання були марні. Чоловік вже готовий був зустріти старість на самоті, і поїхав помирати на Крайню Північ, де похована його дружина. Там герой зустрів молодого хлопця, і вони змогли стати друзями. Алтан не просто так опинився в цих місцях, він посварився з батьками і вирішив поїхати в невідомість.

Байбалу не подобається задум хлопця, адже сам він сумує по доньці, і батько Алтана напевно відчуває те ж саме. Молодий чоловік запропонував трохи розважитися і зробив для них блог в інтернеті, який відверне його, а може і допоможе чоловікові знайти дочку. Друзі щодня записували смішні ролики про свої розваги, і кількість передплатників стрімко зростала. У кожного своя мета, але блог зможе відкрити для них нову дорогу і, можливо, допоможе вирішити проблеми...

Дивитися фільм «Наді мною сонце не сідає » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Наді мною сонце не сідає онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Наді мною сонце не сідає дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Наді мною сонце не сідає онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Наді мною сонце не сідає (2019)