Вона збила льотчика (2016) всі серії

Мелодрама Вона збила льотчика (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
5 ноября 2016
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Вона збила льотчика (2016)»:

Валерій Павлов - чудовий льотчик і справжній чоловік, який присвятив своє життя неба і улюбленій роботі. Все в житті героя, складається просто чудово, крім сімейного життя. Його дружина, постійно влаштовує сцени ревнощів і скандали, вона впевнена, що її чоловік-красень, їй зраджує.

Одного разу, під час чергової сварки з дружиною, Валера йде з дому. Він сідає на свого залізного коня, і їде куди-небудь напитися. Але, в дорозі, його збиває молоденька дівчина, Ніка. Вона просить потерпілого, не звертатися в поліцію, і везе пораненого льотчика до себе додому...

Серіал Вона збила льотчика (2016) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вона збила льотчика (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вона збила льотчика (2016) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вона збила льотчика (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вона збила льотчика (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вона збила льотчика (2016)