Мій кращий ворог всі серії

Мелодрама Мій кращий ворог  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 сентября 2017
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Мій кращий ворог »:

Успішні підприємці Бондарєв та Ігнатьєв були не тільки партнери провідною корпорації, а й найкращі друзі. Але одного разу під час веселого сімейного торжества перший раптово повідомляє про розділ бізнесу. Справа, яка приносить надзвичайний дохід має розпастися, але навіщо?! Для компаньйона це звістка стало громом серед ясного неба. Віддалившись в кабінет для розмови наодинці, але судячи з усього у товаришів швидше за все не вийшло порозумітися. Так як другий через пару хвилин вискакує з особняка, розлючений і квапливо їде.

Дружина, не чекаючи поки чоловік приєднатися до гостей йде за ним, і виявляє його з пробитою головою. Чоловік дивом виживає і потрапляє на лікарняне ліжко, а його колишній співвласник у слідчий ізолятор. Перед самим арештом Ігнатьєв просить дочку, яка відлітає в той злощасний день у Францію, забрати з собою молодшого братика. Він запевняє, що не нападав на потерпілого і впевнений, що хтось затіяв брудну інтригу, щоб заволодіти їхнім дітищем. Вони двоє виявилися слухняними маріонетками в руках хитрого злочинця, який вже прорахував кожен крок. Зараз бізнесмен стурбований лише безпекою своїх дітей, вважаючи, що його сім'я в небезпеці.

Серіал Мій кращий ворог 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мій кращий ворог » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мій кращий ворог 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мій кращий ворог всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій кращий ворог онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мій кращий ворог (2017)