Близькі люди всі серії

Мелодрама Близькі люди  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
2005
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, криминал, детектив «Близькі люди »:

Провідні персонажі драматичного фільму троє нерозлучних товаришів і партнерів по бізнесу: Степанов, Чернов і Бєлов. Вони вже давно затіяли спільне будівельне підприємство, впевнені, що зможуть ужитися один з одним на кар'єрному поприщі. І дійсно справа стала непогано процвітати, адже вони відповідально підійшли до його розвитку. Кожен отриманий замовлення виконувався самим ретельним чином, в термін і якісно. Хлопці працювали на ім'я і репутацію своєї компанії, яка дуже швидко набирає обертів і йде вгору. Невсипущий контроль за всім, що відбувається на будівельному майданчику і сувора дисципліна серед працівників – ось запорука їх успіху.

Але з отриманням останнього вигідного тендеру, якого герої так довго домагалися, у фірмі почали відбуватися якісь незрозумілі дивацтва. Немає дня, щоб не трапилося надзвичайний стан, страйк або ще гірше нещасний випадок з одним із робочий і смертельна трагедія з виконробом. Хто затіяв хитру гру? Друзі починають сумніватися у своїх бізнес-партнерів, приховують щось, плодять недовіру і бачать у всьому підґрунтя. Чи зможуть вони пережити всі труднощі? Навчаться розпізнавати ворога і друга? А найважливіше знайде того, хто винен у смерті невинну людину?

Серіал Близькі люди 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Близькі люди » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Близькі люди 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Близькі люди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Близькі люди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Близькі люди (2005)