Ряд 19 (2020)

Фільм триллер «Ряд 19 (2020)»:

Катя є лікарем. Як-то раз їй довелося здійснювати політ на літаку разом зі своєю шестирічний донькою Діаною. Проблема полягає в тому, що рейс виявився нічним, та ще, на її нещастя, їм довелося летіти у жахливу негоду.

І тут абсолютно несподівано починають відбуватися незрозумілі і надзвичайно страшні події, які налякали Катерину до глибини душі. Мало того, що салон літака виявився наполовину порожнім, так ще й у шляху почали один за одним вмирати тут знаходяться пасажири.

Поступово Катя перестає розуміти, де закінчується реальність і починається її власний вигаданий світ. Крім того Катерині доведеться згадати про своє головному кошмарі з дитинства і постаратися якось його побороти.

Дивитися фільм «Ряд 19 (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Ряд 19 (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ряд 19 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ряд 19 (2020)