Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021) всі серії

Мелодрама Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серії
Премєра:
1 листопада 2021
Країна:
Україна
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал драма, мелодрама «Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021)»:

Цей довгоочікуваний день мав стати найщасливішим у всьому житті Катерини Вербицької. Колись вона була кріпаком у поміщиків Червінських. І ось настали часи, коли дівчина отримала бажану, як повітря, свободу і стала нареченою Андрія Жданова – людину, яку вона шалено любила. Але як тільки на весільній церемонії заспівав, як і належить, церковний хор гімн «Багато літа», якийсь психопат встромив ножа Андрію прямо в груди. Злочинець перетворив чарівну подію на кривавий кошмар. Що за погань з похмурого минулого прийшла помститися загальному народному улюбленцю?

За які гріхи? Яку жахливу таємницю приховував наречений майже десять років і чому розплачуватись змушена Катя? Але не тільки Катерині доля приготувала страшні випробування. Наталі Дорошенко теж мріяла про благополуччя у стінах обителі. Але переконалася, що від себе не втечеш, навіть перебуваючи під високими стінами. Барін Петро Червінський ніколи не вирізнявся добродушністю. А вже низка трагедій перетворила і без того дратівливу людину на розлюченого монстра. Він уже дізнавався про страшні новини: син вчинив суїцид, маєток опинився в чужих руках, а тут тепер нова порція трагедій! На кошмар перетворилися також життя Ніколя Дорошенка та Олени Коренєвої.

Серіал Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021) 1 - 21, 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серії

Дивитися серіал «Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Кріпосна 3 сезон. Жадана Любов (2021)