Любов на реабілітації (2021) всі серії

Мелодрама Любов на реабілітації (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
13 березня 2021
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Любов на реабілітації (2021)»:

Відомий на всю країну своїм професіоналізмом реабілітолог Катерина Михайлівна досягає неймовірних результатів - повертає до повноцінного життя навіть здавалися безнадійними пацієнтів. Вони не здогадуються, що їх рятівниця сама колись пережила страшну травму. Того фатального вечора Катя відзначала випускний, йшла з подругами і, як і всі навколишні, веселилася. Раптом в їх компанію на повній швидкості в'їхав піддатий мажор. Героїня залишилася жива, але отримала глибоку психологічну травму і болю в тілі, які періодично продовжують її мучити.

І це, не кажучи вже про інші серйозні наслідки зі здоров'ям. Якось до творящему чудеса реабілітолога на прийом приходить багатий чоловік Влад. Вона відчуває шок, зрозумівши, що це - той самий чоловік, який влаштував жахливу ДТП на випускному. Заможний пацієнт, в свою чергу, не впізнав Катю. Він починає доглядати за цією привабливою жінкою. Доля несподіваним чином знову зводить їх разом. Чи вдасться цього клієнту переконати Катерину Михайлівну, що він змінився, і розташувати її до себе? Чи пробачить лікар людини, яка вчинила в минулому страшний злочин і який демонстрував невідому тоді себе аморальним егоїстом?

Серіал Любов на реабілітації (2021) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Любов на реабілітації (2021)» онлайн всі серії

  • 80
Серіал Любов на реабілітації (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Любов на реабілітації (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Любов на реабілітації (2021)