Хиру (2022) всі серії

Мелодрама Хиру (2022) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серій
Премєра:
2022
Країна:
Япония
Жанр:
мелодрама
Режисер:
У ролях актори:
Тривалість:
25 хв.

Серіал мелодрама «Хиру (2022)»:

Чи знаєте ви, що відбувається у вас вдома за вашої відсутності? Поліція розслідує загадкову серію вбивств. Хазяї квартир, прийшовши додому, виявляють зовсім незнайомих мертвих людей. Ось і Синомія Юкі, повертаючись із нічної зміни, знаходить будинки пораненого хлопця. Але в лікарні той називається ім'ям героя та дає свідчення, що Синомія Юкі напав на нього.

Хлопець збігає і, не знаючи, куди податися, слідує за дівчиною, яку часто зустрічав біля будинку. Та виявляється однією з осіб людей, які проникають у квартири і живуть там, поки господарі на роботі. Так Синомія Юкі дізнається, що і у його квартирі хтось непомітно жив, а тепер і привласнив його особистість.

Серіал Хиру (2022) 1 - 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серій

Дивитися серіал «Хиру (2022)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Хиру (2022) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Хиру (2022) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Хиру (2022)