Котейка всі серії

Мелодрама Котейка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
23 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Котейка »:

Катерині не дають спати переживання і роздуми, які почалися з одного випадку на її роботі. Вона - володіє досвідом ветеринар, і недавно якийсь чоловік приніс до неї в клініку на обстеження кішку, що виглядає хворий. Катя перевіряє симптоми і робить висновок, що, швидше за все, котейка отруїлася. Начебто нічого особливого. Буває. Бездомну тварину могло бути сильно голодним, і десь на вулиці чи в підвалі йому міг попастися, наприклад, щурячу отруту. Втім, вивчивши вихованця краще, ветеринар починає припускати, що кішка - домашня.

Лікар не може кинути миле створіння в біді і вирішує знайти господарів. Починається практично детективне розслідування. Доктор встановлює, що є ймовірність, що тварина викинули з квартири однієї літньої жінки, куди недавно вселилася квартірос'ёмщіца. Жінка, яка веде власне розслідування, прикидається дільничним лікарем і дізнається, що квартирантка на ім'я Віра має намір вбити стару господиню квартири отрутою. Вражаючий збіг: в цей час поліція розслідує загибель одного діда, який випав із вікна. Виявляється, собаку спокійно отруїли, а перед падінням з летальним результатом громадянин також прийняв отруту.

Серіал Котейка 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Котейка » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Котейка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Котейка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Котейка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Котейка (2021)