Метод Михайлова (2021) всі серії

Мелодрама Метод Михайлова (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
20 серий
Премєра:
27 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, триллер
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, триллер «Метод Михайлова (2021)»:

Максим Михайлов повертається в рідний курортне місто Аркадьевск. Його мета - допомогти мамі, у якої лікарі підозрюють ранню стадію Альцгеймера. Герой влаштовується працювати в тутешню лікарню. В першу ж зміну починаються випробування. До Максу потрапляє пацієнтка зі страшною черепно-мозковою травмою. Медпрацівник обстежує дівчину і робить висновок, що до обласної лікарні, де є необхідне для операції обладнання та фахівці, постраждала не доїде: може померти по дорозі.

На жаль, ще й нейрохірург недавно звільнився. Михайлову нічого не залишається робити, як оперувати самостійно, незважаючи на колосальний ризик. Операція все-таки проходить успішно. На наступний день дивом вижила Софію переводять в обласну лікарню для реабілітації. Через деякий час Максим дізнається, що по шляху дівчина померла. Герой вирішує ознайомитися з медичною карткою пацієнтки і виявляє в розділі з аналізами ДНК-тест. Він призначався для визначення сумісності майбутнього донора і реципієнта, щоб визначити можливість трансплантації органів. Чоловік вважає, що смерть дівчини підлаштована. Михайлов починає проводити власне розслідування.

Серіал Метод Михайлова (2021) 1 - 17, 18, 19, 20 серія дивитися онлайн всі серії підрят 20 серий

Дивитися серіал «Метод Михайлова (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Метод Михайлова (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Метод Михайлова (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Метод Михайлова (2021)