Вбивства по п'ятницях-2 всі серії

Мелодрама Вбивства по п'ятницях-2  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 ноября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Вбивства по п'ятницях-2 »:

Збіг цілих три роки з того трагічного моменту, як в садибі Шелеховых сталася низка фатальних і холоднокровних вбивств. Сімейство насилу пережив ті жахливі події, але незважаючи на те, що пройшло досить багато часу, неспокій і страх все ще витає в повітрі величезного будинку. Виконуючи передсмертну прохання вмираючого в лікарні для людей із психічними розладами Володимира Шелехова, оперативник Сергій Гіркий передає його родичам записку, вміст якого не просто лякає, а шокує рідню. Вона містить послання у віршах, яке обіцяє нові розправи.

А через деякий час на подив усім чоловік приходить в свідомість і збігає з лікарні. Домочадці в паніці і серйозно налякані. Психопат бігає на волі, і вони попереджені про те, що їх чекає незавидна доля. Правозахисні органи вирішують посилити охорону особняка в кілька разів. Сищик впевнений, що передбачив усі можливі і несподівані варіанти і також спробував заспокоїти своїх опонентів. Поліція посилила посту, що тепер навіть миша без відома Горького не проскочить. Але всупереч усім сподіванням, обіцянкам і очікуванням, дуже скоро знаходять новий труп. Як це сталося, залишається загадкою.

Серіал Вбивства по п'ятницях-2 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вбивства по п'ятницях-2 » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вбивства по п'ятницях-2 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вбивства по п'ятницях-2 всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вбивства по п'ятницях-2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вбивства по п'ятницях-2 (2019)