Толя-робот (2019) всі серії

Серіал драма, комедия «Толя-робот (2019)»:

Люди звикли зосереджуватися на дріб'обов'язкових проблеми, які ускладнюють повсякденне життя. Комусь не подобається, що вікна квартири виходять на сонячну сторону. Хтось жалуется на недостатню зовнішню привабливість чи відсутність багатства. Виправляти ситуацію прагнуть лише одиниці, але це вже інша історія. Знаходяться й ті, кого засмучує навіть власне ім'я. У головного героя багатосерійної драматичної комедії «Толя-робот» є набагато більше причин для невдоволення долею. Він живе в стару квартирі провінційного містечка, але куди страшніше те, що у хлопця немає рук і ніг.

Незважаючи на фізичні вади, Толі ніколи не приходило в голову звинувачувати кого-небудь. У першій серії життя молодої людини кардинально змінюється. Він отримує унікальні протези, які дають змогу наново відкрити для себе світ – тепер герой може не тільки ходити, але й щось робити. Безжурний Толя починає облагороджувати територію навколо старенького чотириповерхового будинку, приводити в порядок під'в'їзд і вирішує деякі локальні проблеми мешканців. Не зупиняючись на досягнутому, він стає новим головою ТСЖ, тягнучи за собою в світле майбутнє близьких людей. Однак цілеспрямованість і наполегливість вчорашнього інваліда радує далеко не всіх...

Серіал Толя-робот (2019) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Толя-робот (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Толя-робот (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Толя-робот (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Толя-робот (2019)