Вкрадене весілля всі серії

Мелодрама Вкрадене весілля  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
1 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
43 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Вкрадене весілля »:

Ярослав Толоконников в минулому слідчий особливого відділу по боротьбі з бандитизмом, а нині популярний автор багатьох бестселерів. В черговий раз письменник презентує своїм численним шанувальникам новий твір. У дні своєї бурхливої ​​професійної діяльності сищик не один рік полював за небезпечним кримінальним авторитетом Хароном і змусив його своїми переслідуваннями покинути межі Батьківщини. У книзі, яку він представив на суд читачів творець дає волю фантазії і відновлює справедливість.

Там його герой Харон сідає за грати. На презентації чоловік знайомиться з красунею Інгою і між ними спалахують романтичні почуття. Відносини розвиваються занадто стрімко і ось закохані вже готуються до весілля. Але вчасно торжества, відбувається щось неймовірне. Наречена отримує величезний букет від якогось Одіссея і втікає з-під вінця. Ярослав не готовий мириться з цим і підключивши всі свої зв'язки збирається дізнатися правду і знайти кохану. В її квартирі виявлено пістолет і плями крові. Розгадуючи складний ребус обставин приватний детектив виходить на депутата Клімова, який і розповідає так і не стала чоловікові про минуле Інги. Як виявилося, двоє її женихів були застрелені прям перед РАГСом.

Серіал Вкрадене весілля 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Вкрадене весілля » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вкрадене весілля 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вкрадене весілля всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вкрадене весілля онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вкрадене весілля (2015)