Частка всесвіту всі серії

Мелодрама Частка всесвіту  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
10 апреля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал драма «Частка всесвіту »:

Андрій і Надя прожили багато років у щасливому шлюбі, виростили дитини і створили успішний бізнес. Андрій завжди дбав про свою сім'ю і намагався приділяти якомога більше уваги своїм рідним. Незабаром Андрій отримує можливість здійснити свою заповітну мрію - здійснити політ у космос. Сімейство переїжджає до невеличкого ракетний містечко "Зоряний" де починає нове життя. Протягом восьми років глава сімейства готувався до польоту, і нарешті його час настав.

Але, перед самим стартом, дружина підносить космонавту неприємний сюрприз. Вона зізнається чоловіку, що любить іншого чоловіка і збирається піти до нього. Герой фільму «Частка Всесвіту» вмовляє Надю потерпіти з розлученням один місяць, поки він не відправиться в політ. Адже якщо стане відомо про негаразди в сім'ї, його відсторонять від польоту. Дружина погоджується побути весь цей час люблячою дружиною і проводити чоловіка в далеку подорож. Вона була впевнена, що любов пройшла і колишні почуття ніколи не повернути. Але, життя підносить несподіваний поворот ...

Серіал Частка всесвіту 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Частка всесвіту » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Частка всесвіту 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Частка всесвіту всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Частка всесвіту онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Частка всесвіту (2016)