Понаїхали (2021)

Мелодрама Понаїхали (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
4 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, приключения
Тривалість:
80 мин.

Фільм комедия, приключения «Понаїхали (2021)»:

Олексій ніколи не знав свого батька. Зараз у нього сім'я і двоє дітей. Від батька йому дістався тільки старий піджак, який припадає пилом у шафі. Одного разу дружина вирішує почистити річ і знаходить стару фотографію з дарчим написом. Уважно вивчивши знахідку, герой фільму «Понаїхали» вирішує, що на фото зображений його батько, який живе на Кавказі.

Чоловік пропонує сім'ї замість відпочинку в Іспанії зробити поїздку по місцях, які, можливо, є йому рідними. Діти і дружина були не в захваті від цієї пропозиції, але погоджуються, щоб дати можливість Олексію дізнатися про свого батька більше і зустрітися з ним. Сімейство приїжджає на Кавказ, де починаються їх божевільні пригоди. Їм доводиться стикатися з місцевим колоритом і звичаями. Глава сімейства постає перед непростим вибором, який може коштувати йому сім'ї ...

Дивитися фільм «Понаїхали (2021)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Понаїхали (2021) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Понаїхали (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Понаїхали (2021)