Ялинки нові (2017)

Фільм комедия, мелодрама «Ялинки нові (2017)»:

Кожен рік з боєм курантів всі збираються за столом, щоб ненадовго забути про проблеми і разом відзначити настання свята. Але героям фільму «Ялинки нові» ніколи готувати олів'є і возитися з мішурою. Нижегородської Снігуроньці, якій народжувати вже в січні, доводиться підробляти, обходячи клієнтів з привітаннями. Зустріч з іншого вагітною жінкою, яка страждає від жорстокої депресії, змушує її з жалю вплутатися в авантюру.

Юному хабаровчанину важко без мами, незважаючи на всі старання батька зробити його життя краще. Хлопчик записує відеоролик, де розповідає про себе і своє новорічне бажання, щоб привернути увагу Діда Мороза. Але замість добродушного дідуся-чарівника до нього приїжджає розчулена наївністю дитячої душі столична журналістка. Співробітниця новосибірського аеропорту Галя звинувачує у своїх труднощах з чоловіками зайву вагу, тому не упускає можливості закрутити роман з доктором з травматології, необережно зробив їй комплімент.

Правда, у лікаря є ревнива наречена, але справжнє кохання не має перешкод. Рятувальник з Тюмені вирішує подружитися з майбутнім пасинком і пропонує йому разом піти в засніжений ліс, щоб вибрати ялинку і навчитися виживання в дикій природі. Ну, а старі знайомі знову змушені виручати один одного. Після пожежі в квартирі Дружині нічого не залишається, крім як навязаться з сім'єю в гості до Борі. Проте дружина товариша не в захваті від галасливих погорільців, що загрожує сердобольному приятелеві швидким розлученням.

Дивитися фільм «Ялинки нові (2017)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ялинки нові (2017) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ялинки нові (2017) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ялинки нові (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ялинки нові (2017)