Ялинки 2

Фільм мелодрама, комедия, семейный «Ялинки 2 »:

Кінокомедія «Ялинки 2» - продовження новорічних пригод головних героїв з фільму «Ялинки». На цей раз стрічка складається з кількох історій, які на перший погляд ніяк не пов'язані між собою, але до фіналу картини кожна з новел зв'яже долі персонажів в єдине ціле. У переддень свята Борис повністю втрачає пам'ять і єдиною підказкою, щоб розгадати події минулого виявляється дивна напис на руці.

Разом зі своїм другом Борис намагається з'ясувати її значення і повернутися до колишнього життя. Одночасно з цим досвідчений поліцейський всіма силами намагається розлучити свою дочку з її нареченим, вважаючи хлопця негідним звання зятя. Група спортсменів потрапляє в кумедні ситуації з-за своїх «подвигів» і небезпечних експериментів. А Юля Снєгірьова продовжить свої походи на Червону Площу, в надії зустріти любов всього свого життя.

Дивитися фільм «Ялинки 2 » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Ялинки 2 онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Ялинки 2 дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ялинки 2 онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Ялинки 2 (2011)