Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019) всі серії

Серіал детектив «Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019)»:

Євгенія Волкова - блискучий патологоанатом. Чергове розтин стає для професійного фахівця в своїй області останнім і ставить перед складним вибором. З'ясовується, що її коханець порушив закон. Вона може стати його явною співучасницею або чесно скласти протокол і відправити до в'язниці коханої людини. Як вчинити? Не зумівши визначитися, Женя вирішує втекти і почати нове життя, довіривши нагоди свою долю. Вона не може вчинити інакше, зраджувати їй зовсім не хочеться, але і йти проти закону ні доцільно.

По інтернету вона знаходить оголошення про пошук доглядальниці і влаштовується на високооплачувану роботу в розкішному особняку заможних господарів. Господа Самсонова залишають враження пристойних людей, а й тут їй доводиться зіткнутися зі скелетами в їх шафі і розслідувати вбивство, вчинене колишньої робітницею. Сусід сімейства і новий приятель героїні, Сергій Карський, зауважує її аналітичний склад розуму і здатність помічати деталі і пропонує разом розплутувати таємничі злочини. Вони стають відмінною і злагодженою командою, а незабаром ділові відносини переростають в щось більше. Але чи принесе романтичний зв'язок ту довгоочікувану любов?

Серіал Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серії

Дивитися серіал «Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019) 4 серії онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анатомія вбивства. Скелет у шафі (2019)