Анатомія вбивства всі серії

Мелодрама Анатомія вбивства  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
9 марта 2019
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
44 мин.

Серіал детектив «Анатомія вбивства »:

Звичне життя блискучого і досвідченого патологоанатома несподівано зруйнувалася, як би вона цього ні бажала, але обставини вище цього. Євгенія Волкова несла чергове чергування в морзі, коли їй привезли дивний труп. Вона взялася за з'ясування причин, що призвели до смерті бідолаху, і прийшла до несподіваного висновку. Всі ниточки веду до її коханому. Жінка перебуває в сум'ятті і замішанні, адже вона не може дозволити собі донести поліцейським на коханого чоловіка.

Але і приховувати цю шокуючу новину не має права, адже за це можна отримати чималий термін, чого їй зовсім не хочеться. Тоді вона вирішує не вплутуватися в авантюрну справу і просто втекти з міста, нікого, не попередивши про подальше місцезнаходження. Так вона і надходить, не відчуваючи при цьому докорів сумління. Женя швидко влаштовується на нову роботу. Тепер вона - доглядальниця в будинку забезпечених людей. Пропрацювавши там довгий час, вона розуміє, що в шафі ідеальної на перший погляд сім'ї ховається жоден скелет. Випадково вона знайомиться з місцевим програмістом Сергієм, який змінив рутинні будні. Хлопець пропонує вести разом з ним приватні розслідування і викривати багатіїв. Жінка погоджується і відкривається в новому амплуа.

Серіал Анатомія вбивства 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Анатомія вбивства » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Анатомія вбивства 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Анатомія вбивства всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Анатомія вбивства онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Анатомія вбивства (2019)