Дипломат (2018) всі серії

Мелодрама Дипломат (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
2 сентября 2019
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал комедия «Дипломат (2018)»:

Колись перспективний продовжувач спадкових традицій пан Лучників, був надією своїх рідних, які вважали його гідною заміною собі. Він народився в родині дипломатів і всім оточуючим вже було зрозуміло, ким стане цей малюк. Звичайно і самі батьки доклали чимало зусиль і постаралася дати єдиному синові престижне і належну освіту. Сам хлопець був не проти вчитися і показував відмінні результати, будучи посидючим учнем і старанним студентом. Він не хотів підводити або розчаровувати близьких.

Але проходить зовсім небагато часу, і юнак статут весь час тримати себе під контролем, вирішує пуститися у всі тяжкі і вдихнути на повні груди ковтка свіжого повітря. Він так втомився бути хорошим хлопчиком, що надумав трохи пограти в поганого хлопця. Герой звичайно ж потрапляє в історію, але своєчасне підключення потрібних батьківських зв'язків витягують авантюриста з халепи. Адже в іншому випадку двері будь-якого посольства перед ним будуть закриті. Здається, в той раз пронесло.

Ось навчання закінчена і молодого фахівця відправляють на стажування в дипломатичне консульство іншу країну. Все начебто вибудовується, як і мріялось, але бешкетник знову відзначився і в цей раз перед послом. Омріяна кар'єра закінчилася, навіть не розпочавшись. А всьому виною жіночі чари, перед якими чоловік не може встояти, перекочевывая від однієї красуні до іншої. Але на певному етапі він розуміє, що так далі не може, пора зупинитися і задуматися про сенс подальшого існування.

Серіал Дипломат (2018) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Дипломат (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Дипломат (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Дипломат (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Дипломат (2018)