Старушки в бегах всі серії

Серіал комедия, мелодрама «Старушки в бегах »:

Давні близькі подруги: Зінаїда, Лідія та Катерина недавно вийшли на довгоочікувану пенсію. Вони собі уявляли райське існування, але все вийшло з точністю навпаки і далеко не райдужно. Здавалося зараз саме час пожити для себе, діти вже виросли і живуть своїми сім'ями. Але, це тільки в теорії так, а на практиці-побутові проблеми нікуди не зникають. А якщо до них ще додати вічні проблеми з підросли поколінням, адже ті впевнені, що і самі прекрасно все знають і батьківський життєвий досвід їм зовсім ні до чого.

Ось і подружки одного разу поставлені перед фактом, що вони виявляється не потреби власним дітям. Що в такому випадку робити? Може кращим рішенням стане, просто зникнути з життя родичів і дати їм можливість управлятися самим. В кінцевому підсумку подруги наспіх зібравши речі відправляються в подорож, знайшовши для себе привід відвідати їх загальну приятельку Поліну. Попереду позитивних і рішучих героїнь чекає чимало несподіваних пригод: нових вражень і приємних знайомств. А що ж їх отроки? Ті не на жарт стурбовані зникненням мам і їдуть за ними слідом. Рідні не розуміють, як так можна було? Чи не попередивши? Ось так, взяти і поїхати?

Серіал Старушки в бегах 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Старушки в бегах » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Старушки в бегах 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Старушки в бегах всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старушки в бегах онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Старушки в бегах (2018)