Старенькі в бігах 2 (2021) всі серії

Мелодрама Старенькі в бігах 2 (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
12 июля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
комедия
Тривалість:
52 мин.

Серіал комедия «Старенькі в бігах 2 (2021)»:

Ліда, Катя і Зіна - нерозлучні подруги і просто хороші, порядні люди. Вони виходять на заслужену пенсію і вирішують вести активний спосіб життя. Втомившись від нескінченних сімейних проблем, конфліктів з дітьми, відсутність турботи з боку родичів і нудних старечих буднів, вони виїжджають з міста і, шукаючи пригод, спрямовуються до своєї подруги по імені Поліна, яку не бачили вже років п'ятнадцять. Ліда, Катя і Зіна тікають від рутини, а на їх пошуки вирушає рідня. Але через деякий час ситуація зміниться несподіваним чином.

Чоловік Ліди по імені Гнат, зять Зіни Михайло і коханець Катиной дочки Андрій раптово їдуть від своїх жінок. Тепер головні героїні намагаються відновити розпалися сім'ї, але зустрічають на шляху безліч перешкод. Наприклад, чимало конфліктів виникне через те, що сини Гната незадоволені тим, що той вибрав Ліду. Тому хлопці будуть будувати підступи подружній парі. Крім того в долі головних героїнь раптом намалюються їх старі знайомі з минулого життя, які також доставлять жвавим пенсіонерок чимало клопоту. Чи зможуть три жінки солідного віку зрозуміти, в чому полягає їх щастя? «Старенька в бігах» все складніше його знайти, вони заплутуються все більше.

Серіал Старенькі в бігах 2 (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Старенькі в бігах 2 (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Старенькі в бігах 2 (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Старенькі в бігах 2 (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Старенькі в бігах 2 (2021)