Під знаком Місяця (2013) всі серії

Мелодрама Під знаком Місяця (2013) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
28 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
86 мин.

Серіал драма, мелодрама «Під знаком Місяця (2013)»:

Головна героїня фільму "Під знаком Місяця" - молода дівчина Лариса, яка живе в забезпеченій сім'ї і ні в чому собі не відмовляє. Її батьки - заможні люди, які разом керують невеликою фірмою. Багато років вони жили дружно і щасливо, але в один прекрасний день все валитися.

Мати Лариси втомилася від одноманітної і нудної життя, розлюбила свого чоловіка і подала на розлучення. Тільки це не найстрашніше розчарування. Через деякий час Лариса дізнається, що її батьки не справжні, вони усиновили її багато років тому. Тепер, дівчина хоче знайти своїх кровних предків, щоб помститися. Але, коду вона знаходить хвору і безпорадну мати, її гнів змінюється на милість ...

Серіал Під знаком Місяця (2013) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Під знаком Місяця (2013)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Під знаком Місяця (2013) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Під знаком Місяця (2013) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Під знаком Місяця (2013) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Під знаком Місяця (2013)