Соната для покоївки (2020)

Фільм мелодрама «Соната для покоївки (2020)»:

Мати нерухомість в Москві, для когось це вгору мрій, а для самої Марішка – суворі й сірі будні. Дівчина працювати покоївкою в компанії, яка здає апартаменти і квартири подобово. Романтика величезного мегаполісу, в який вона вирушила зі свого глухого містечка за реалізацією мрій, постає перед нею з вивороту. Витрати, які з'являються тут, щоб повеселитися з дівчатами легкої поведінки, галасливі і нахабні туристи, що залишають за собою жахливий безлад. Вона так втомилася від цього нескінченного конвеєра наймачів.

Ось і харизматичний Ігор, здається їй із загального потоку, таким же, як і всі, пропонує випити з ним чашку кави. А насправді, Ігор і правда відрізняється від інших. Йому просто неймовірно сумно і страшно зараз, в цій величезній столиці, куди він прибув, щоб зустрітися з донькою. Свою дівчинку він не бачив багато років, і як пройде це побачення, він поки собі не уявляє. Його мучать змішані почуття, а в голові плутаються думки. Сама ж Марина, як і всі мріє про просте жіноче щастя: дбайливого чоловіка, затишному будинку і дітей. Чи зможуть вони розгледіти один одного і спробувати стати щасливими.

Дивитися фільм «Соната для покоївки (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Соната для покоївки (2020) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Соната для покоївки (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Соната для покоївки (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Соната для покоївки (2020)