Перший раз прощається (2017) всі серії

Мелодрама Перший раз прощається (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 марта 2018
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама
Тривалість:
46 мин.

Серіал детектив, мелодрама «Перший раз прощається (2017)»:

Тетяна Волчкова – успішна підприємниця, дізнається в ювілейну дату свого подружжя, що її коханий чоловік Гліб, давно обманює її. З'ясовується, що він перебуває у стосунках з молодою дівчиною, яка народила йому дитину. Припертий фактами до стінки, чоловік нічого не заперечує, після чого з ним разі обширний інфаркт, і він потрапляє в лікарню. Таня, все ще відчуває почуття до зрадника, змушена доглядати за ним. А він клянеться, що любить тільки її, все інше було лише хвилинним захопленням.

Жінка намагається приборкати гординю, а також подається умовлянням Гліба, який упевнений, що вмирає, привести до нього в палату дівчинку Ганнусю, щоб він міг попрощатися з донькою. Так Волчкова волею долі знайомиться з суперницею Юлією, яка живе в тому ж місті, звідки родом сама героїня. Роман зрадника закрутився з Юлею в той момент, коли він прибув у провінцію у відрядження. Чи зможе Тетяна пробачити його? І що зв'яже її з розлучницею крім загального чоловіки? Якась давня таємниця спливе з минулого? Тут мимоволі повіриш в ігри доля, яка просто так нічого не робить.

Серіал Перший раз прощається (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Перший раз прощається (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Перший раз прощається (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Перший раз прощається (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Перший раз прощається (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Перший раз прощається (2017)