Облудники (2016) всі серії

Мелодрама Облудники (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
2 серии
Премєра:
30 декабря 2016
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, мелодрама «Облудники (2016)»:

Молоді люди Міша і Юля закохані один в одного, вони щасливі разом і хочуть узаконити свої стосунки. Але, батьки Юлі строгі і старомодні люди, вони хочуть бачити поруч із донькою, серйозного і забезпеченого чоловіка з пристойної сім. Настає момент, коли необхідно знайомити батьків.

Тато Юлі - колишній генерал наполягає на зустрічі з майбутніми сватами. Але, знайомство виявляється неможливим, адже мама Михайлика давно померла, а батько сидить у в'язниці. Тоді Юля і Міша придумує хитрість, яка може вирішити проблему. Вони наймають акторів і видають їх за батьків Михайла. Що з цього вийде? Ви дізнаєтеся подивившись фільм "Облудники"...

Серіал Облудники (2016) 1, 2 серія дивитися онлайн всі серії підрят 2 серии

Дивитися серіал «Облудники (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Облудники (2016) 2 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Облудники (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Облудники (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Облудники (2016)