Втрата людяності (2021) всі серії

Мелодрама Втрата людяності (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
4 сентября 2021
Країна:
Корея Южная
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
70 мин.

Серіал драма «Втрата людяності (2021)»:

Історія дорослішання та першого кохання двох підлітків. У світі, де найближчим людям ти не особливо потрібен і важливий, поки ти не збожеволів або не помер. Тобто формально про тебе піклуються: годують, одягають, контролюють відвідування школи.

Буває, що навіть лупцюють за прогули, але не помічають головного, як у твоїх очах згасають надія та віра. Віра в те, що ти потрібен і любимо, надія на справедливість і розуміння, на захист... Це потім, всі ці дорослі, як одержимі, гнатимуться за потягом, що злетів літаком і відплив кораблем. Без жодного шансу на нього потрапити.

Сказати, що це ще одна історія про шкільний булінг – можна, але з дуже великою натяжкою. Цей серіал радше про інше. Про світ неповноцінних та неповноцінних дорослих: батьків, вчителів. Усіх тих, хто апріорі має захищати, а не поранити дитячі душі.

Дорослі відповідають за тих, кого вони приводять і випускають у цей світ. Чи є надія на прощення? І чи можна пробачити.

Серіал Втрата людяності (2021) 1-14,15,16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Втрата людяності (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Втрата людяності (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Втрата людяності (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали дорами » Втрата людяності (2021)