Учілка всі серії

Мелодрама Учілка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
29 сентября 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Учілка »:

Тамара Сорокіна - проста шкільна вчителька. Незважаючи на скромний дохід, вона головний годувальник у родині, адже її чоловік Микита - безробітний, а син Дімка ще зовсім маленький. Одного разу Тамара погоджується вести уроки літератури в ув'язнених. Тамару застерігають, що потрібно бути обережною в спілкуванні з непростими учнями. Але коли один з них - Тимур - просить вчителя передати лист його матері, розчулена жінка не в змозі відмовити. Незабаром звільнений за амністією Тимур просить Тамару ще про одну послугу - дати притулок його на перший час. І тут добре серце Тамари не витримує, і вона впускає в будинок колишнього зека. Але це обертається кривавою драмою, яка розділяє її життя на до і після. Чи зуміє Тамара вибратися з кошмару, врятуватися і уберегти сина від розправи?

Серіал Учілка 4 серии дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Учілка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Учілка 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Учілка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Учілка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Учілка (2018)