Гупешка

Мелодрама Гупешка  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
24 мая 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
79 мин.

Фільм драма «Гупешка »:

У центрі оповідання виявляється Тамара — жінка середніх років, яка одного разу пішла виносити сміття і зустріла Павла. У чоловіка була при собі пляшка вина і він напросився до своєї нової знайомої в гості. Розговорившись з Тамарою, Паша дізнається, що вона — проста сільська жінка, яку чоловік Льоня перевіз в місто і зробив домашньої швачкою.

Все своє життя Тамара була покірною і вірною дружиною, за що Льоня прозвав її "Гупешкой", в честь акваріумної рибки. Поступово Паша починає перейматися симпатією до Тамари і співчувати її положення затворниці...

Дивитися фільм «Гупешка » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Гупешка онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Гупешка дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Гупешка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Гупешка (2017)