Мені з вами по дорозі (2017) всі серії

Мелодрама Мені з вами по дорозі (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
9 декабря 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Мені з вами по дорозі (2017)»:

Надія відмінниця-студентка медичного університету, але до її розчарування лікарем вона так і не стала. Хоча мріяла про це з підліткового віку. Тепер героїня змушена працювати в продуктовому магазині. Власник міні-маркету пристає до молодої красуні своїми надокучливими залицяннями, але юна особа рішуче відкидає настирливого хама. Одного разу вертолітник Артем, ставши мимовільним свідком чергової спроби господаря позадиратися до працівниці. Хлопець заступається за незнайомку і в результаті розбиває вітрину з присутнім у ньому алкоголем.

Борг за відчутні збитки бізнесмен вішає на Надю. Робити нема чого доведеться виплачувати. Проходить трохи часу, і Артем з трагічним обставинам потрапивши в аварію, виявляється в інвалідному кріслі. Кохана не бажає ставати доглядальницею, кидає коханого. А Надія, щоб виплатити непосильну суму влаштовується на другу роботу в ту ж лікарню, де лежить її захисник – патронажною медсестрою. Першим же її підопічним стає Артем, який не бажає її бачити і звинувачує у всіх сталися бідах. Але чи насправді це так? А може це початок великої і світлої любові, і доля випробовує цих двох?

Серіал Мені з вами по дорозі (2017) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мені з вами по дорозі (2017)» онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мені з вами по дорозі (2017) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мені з вами по дорозі (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мені з вами по дорозі (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мені з вами по дорозі (2017)