Банди всі серії

Мелодрама Банди  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
23 сентября 2010
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал
Тривалість:
53 мин.

Серіал драма, криминал «Банди »:

1990 рік. Льоша і Олександр курсанти-відмінники, які тільки закінчили військове училище. Амбітні хлопці, гарячі голови сповнені райдужних планів і надій. Олексій нарешті зможе зробити пропозицію коханій нареченій Ані, а Саша засяде за дисертацію. Але у долі свій розрахунок з приводу друзів. По дорозі в ЗАГС новоспечений наречений стає мимовільним свідком зухвалого пограбування Ощадкаси. Сміливець вирішує діяти за обставинами і затримати грабіжників, але сам потрапляє під підозру міліції. Як з'ясовується пізніше перевертні в погонах самі мали до цієї пригоди пряме відношення і тепер ситуація обертається так, що всю провину можна звалити на випадкового очевидця, разыгравшего з себе героя. Льошка отримує не за що 6 років ув'язнення в колонії суворого режиму.

Ганнуся обіцяє чекати коханого і її бажання повністю розчленує вірний товариш Сашка, який і сам закоханий у неї багато років. Дівчина регулярна їздить на побачення. Після чергової поїздки, вона дізнається, що у Олексія на зоні зав'язався жагучий роман з медсестрою. Скривджена і зневірена молода особа з гаряча сама робить пропозицію Олександру і той звичайно не може відмовити їй. Проходить час. На дворі 1994 рік. Льошу відпускають за бездоганну поведінку достроково. Він мчить до Ані, але на порозі будинку дізнається, що вона вже одружена з кращим другом і у них росте дочка. Тепер його більше нічого не тримає від необоротних помилок. Він погоджується увійти до складу відомої бандитського угруповання.

Серіал Банди 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Банди » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Банди 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Банди всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Банди онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Банди (2010)