Десантура. Ніхто, крім нас всі серії

Мелодрама Десантура. Ніхто, крім нас  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
31 августа 2009
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, военный
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, военный «Десантура. Ніхто, крім нас »:

Ці сміливі і відчайдушні хлопці відправляються в гарячі точки, туди, де іншим не пройти. Настають нелегкі часи для Росії, військові дії загрожують перекинутися і на її територію. Після розвалу СРСР, союзні республіки охопив хаос, відчай і боротьба за виживання. Народжуються нові держави зі своїм будуємо, законами і забутими традиціями. Творці драматичного серіалу змогли донести до глядача по-справжньому живих і цікавих героїв, зіграли свою роль без особливих «ляпів». Все це робить інтригуючий сюжет дійсно унікальним у своєму жанрі і затребуваним до перегляду. Мова тут піде про професійних десантних військах, для яких немає нездійсненних завдань.

Для них завжди важливіше всіх особистих негараздів було досягнення поставленої мети і перемог. Провідні персонажі курсанти-відмінники: Сумароков, Кудилин і Лощилин закінчують рязанське військове училище. Після здачі всіх екзаменів, хлопців відправляють за розподілом на кордон з Абхазією. Завданням новоспечених десантників тепер є охорона блокпоста. Перші випробування не змусили себе довго чекати. Молодим людям випадає шанс застосувати на практиці вивчену теорію. Але в житті все далеко не так, чому вчать підручники і викладачі. Грузинські контрабандисти беруть Сумарокова в полон і друзям доведеться повоювати за товариша, щоб відбити його живим і здоровим у злочинців.

Серіал Десантура. Ніхто, крім нас 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Десантура. Ніхто, крім нас » онлайн всі серії

  • 100
Ви легально дивіться серіал Десантура. Ніхто, крім нас 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Десантура. Ніхто, крім нас всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Десантура. Ніхто, крім нас онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Десантура. Ніхто, крім нас (2009)