Відрив всі серії

Мелодрама Відрив  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
2 апреля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Режисер:
Тривалість:
48 мин.

Серіал драма «Відрив »:

1947 рік. Олексій Мітрохін приїжджає в післявоєнну столицю, щоб побачити бойового товариша комбата Аргунова, який під час війни врятував йому життя. Але на подив і засмучення героя, він дізнається, що один засуджений на 25 років і тепер відбуває покарання в колонії суворого режиму. Льоша не вірить у винність укладеного і вирішує будь-яким способом визволити його з тюремних катівень. Мітрохін розробляє цілий план дій, який починається з імітації замаху на великого вождя народу Сталіна, за що і отримує відсидки в чверть століття.

Він потрапляє в той же табір, що і Аргунов і нарешті їх довгоочікувана зустріч відбулася. Останній дізнався його з однієї лише фрази зі спини, не обертаючись. Втекти з «Лазо» ще нікому не вдавалося. З одного боку його оточує озеро, з іншого обнесене колючим огорожею суша. Здається, сама затія просто божевільна, але Олексій відмінно знає ці місця ще зі студентських років. У голові чоловіка дозріває неймовірний план, використовувати для втечі плаваючі торф'яні ділянки. Спрацює задумка чи ні, ніхто гарантії не дає, але спробувати можна. Адже саме для цього він тут. Не сидіти ж у цьому забутим Богом місці до кінця своїх днів.

Серіал Відрив 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Відрив » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Відрив 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відрив всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відрив онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відрив (2011)