Система всі серії

Мелодрама Система  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
21 октября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
драма, триллер
Тривалість:
33 мин.

Серіал драма, триллер «Система »:

Ваня Кочкін провів свої ранні роки в красномовному дитячому будинку, де жорстокість та розбиті мрії були звичними явищами. Йому важко вдалося врятуватися від бандитської зграї, яка відбирала у місцевої молоді гроші. Втікач спішно переїжджає до Москви. У столиці молодик швидко розтратив на розваги свою спадщину. Хлопець мріє про акторську кар'єру, ходить кастингами. Поки що беруть лише у масовку. Незабаром до Вані обіцяв приїхати його брат на ім'я Антон, який з дня на день має стати випускником дитбудинку. Але родич із провінції раптово зник.

Кочкін кидає свої московські справи і прагне шукати брата в Краснореченськ. У рідному краї Івану доведеться воювати з представниками організованого злочинного угруповання та закрити їм можливості впливати на вихованців місцевого дитбудинку. Героя має прийняти одне з найскладніших рішень у своєму житті. Вибір справді важкий. Або повертатися від гріха подалі до столиці та намагатися реалізувати мрію про артистичну кар'єру. Або залишитися в Красноріченську, щоб допомагати дитбудинкам, яким важко вибратися з кримінальної системи. Адже ці хлопці мріють про безпеку, успіх і щастя.

Серіал Система 1 - 6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Система » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Система 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Система всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Система онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Система (2021)