Стенограма долі (2021) всі серії

Мелодрама Стенограма долі (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
15 листопада 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама, драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама, драма «Стенограма долі (2021)»:

Ганна Савельєва провела свої ранні роки в похмурих умовах дитбудинку. Мрією всього життя героїні була повноцінна сім'я. Досягши вісімнадцятиліття, дівчина вирушає до Москви, сподіваючись знайти тата – авторитетного генерала Печорського. Чоловік поки не здогадується, що має доньку. Дівчина, вивчившись на друкарку, влаштовується до Печорського і веде роботу над мемуарами офіцера. Кремлівська стенографістка на ім'я Ганна для збору матеріалів отримує доступ до держтаємниць.

В результаті провінціалка вплутується в шпигунську гру спецслужб різних держав. У таких екстремальних умовах починається кар'єра дівчини у професії, яка триватиме тридцять років. Доля героїні буде складною, особливо на тлі напруженої суспільно-політичної ситуації в країні. На Анну чекає чимало трагедій, серед яких – зрада та невдачі в любовних відносинах. Буде навіть період, коли Савельєвій доведеться жити не під своїм прізвищем і вплутатися в боротьбу за важливу родинну реліквію. Поступово героїня змінить свій характер, переживе багато радісних епізодів та трагедій. Мрія набути щастя у повноцінному та дружньому сімействі часом здаватиметься нездійсненною.

Серіал Стенограма долі (2021) 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Стенограма долі (2021)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Стенограма долі (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Стенограма долі (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Стенограма долі (2021)