Щастя мене знайде всі серії

Мелодрама Щастя мене знайде  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
20 сентября 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Щастя мене знайде »:

Дві сестри, яких звуть Ганна і Поля, виховувалися в однакових умовах, але виросли абсолютно різними в плані характеру. Аня стала людиною чуйною, добродушним і не схильним до імпульсивних рішень. Цілеспрямована дівчина отримала хорошу освіту, почавши працювати юристом. А метка і легковажна Поліна помчала до Москви, сподіваючись підчепити мільйонера. В результаті залишилася матір'ю-одиначкою з дитиною, якого потрібно самотужки утримувати.

Так що дівчина змушена повертатися в рідну провінцію. Дізнавшись, що ризикована сестра намагається завести відносини з кримінальним авторитетом, Анна намагається її напоумити. Поліна не ведеться н вмовляння і навіть оголошує сестрі війну. Намагається відвести її чоловіка і посварити з ріднею, а також заборонити бачитися з дорогим серцю племінником, до якого Аня ставиться з ніжністю. Чоловік Анни в замішанні: він думає, чию ж сторону зайняти. Чи вийде у сестер переступити через власну гордість і припинити безглузду ворожнечу? Або героїні назавжди зненавидять один одного? Як на тлі цього конфлікту будуть себе вести батьки героїнь? Втім, дві сестри впевнені, що в кінцевому підсумку їх дії призведуть до того, що щастя їх знайде.

Серіал Щастя мене знайде 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Щастя мене знайде » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Щастя мене знайде 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щастя мене знайде всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щастя мене знайде онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щастя мене знайде (2021)