Ти мене ніколи не забудеш всі серії

Мелодрама Ти мене ніколи не забудеш  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серій
Премєра:
21 лютого 2022
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 хв.

Серіал мелодрама «Ти мене ніколи не забудеш »:

Жанна знайома з Марком із дитячих років. Батько дівчини на прізвище Ларіонов є заслуженим учителем. У дев'яності чоловік допомагав тоді ще чотирнадцятирічному вихованцю дитбудинку Марку вибрати правильний життєвий шлях, уберіг від колонії, підтримував фінансово. Молода людина нерідко приходила до будинку, де жила сім'я людини, яка фактично замінила юнака батька. Будучи дорослим, Марко посварився з Ларіоновими. Справа в тому, що глава сімейства загинув. Жанна визнала, що до цієї трагедії призвела зрада Марка.

Дівчина відчуває до колишнього дитбудинку ненависть, і їхні шляхи розійшлися. Однак через роки життя повертається несподівано. Адже Марк став відданим рятівником Жанни, незмінно підтримуючи героїню таємно. Настали навіть часи зближення колишніх ворогів. Тяжіння між ними виявилося настільки сильним, що вони одружилися. Дівчина, яка багато чого переусвідомила, вирішує, що розлучення з коханим буде правильним кроком. На обох очікують важкі випробування, які допоможуть з'ясувати, чи справді Марк є чоловіком, призначеним Ларіоновою долею. Їхня дорога на щастя буде тривалою і драматичною. Але справжнє кохання має пройти перевірку стражданнями.

Серіал Ти мене ніколи не забудеш 1-14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серій

Дивитися серіал «Ти мене ніколи не забудеш » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ти мене ніколи не забудеш 16 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ти мене ніколи не забудеш всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ти мене ніколи не забудеш онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Ти мене ніколи не забудеш (2022)